De componenten in Mamut eZ Publish

Alle functionaliteiten in Mamut eZ Publish zijn vergelijkbaar wat betreft het aanmaken van mappen en inhoud. Hierdoor is het voor u als gebruiker eenvoudig de functionaliteiten te leren kennen. Wanneer u bekend bent met het aanmaken van een artikel, zal het aanmaken van een blogbericht, forum of fotogalerie eenvoudig zijn.

U dient altijd als beheerder te zijn ingelogd om wijzigingen aan uw website uit te kunnen voeren.

Meer informatie over:

Blog

Fotogalerie

Contactpagina en -formulier

Artikelen

Mappen

Kalender

Bestandsmappen

Forum

Intranet/Extranet

Video media

Integratie met tekstverwerkers

Meer informatie:

Over Mamut eZ Publish

De menu's in het programma