Bewerk verwerkte facturen en boekstukken

Het is mogelijk om facturen die zijn aangemaakt en boekstukken die zijn verwerkt naar het grootboek, alsnog te bewerken. Het doel van deze functionaliteit is om gebruikers in staat te stellen om de meest belangrijke elementen van verwerkte facturen en boekstukken te bewerken zonder dat deze gecrediteerd of teruggeboekt hoeven te worden.

Let op! Uw gebruikersprofiel moet zijn opgezet als Supergebruiker om toegang te hebben tot deze functionaliteit. Gebruikersrechten kunnen worden aangepast via Beheer - Instellingen - Beveiliging - Gebruikersbeheer.

Voordat u deze functionaliteit kunt gebruiken, dient u deze te activeren in de bedrijfsinstellingen. Nadat u de instelling hebt geactiveerd, kunt u de functionaliteit openen via Bestand - Databasebasehulpprogramma's - Bewerk verwerkte facturen en boekstukken.

In het venster dat nu wordt geopend, kunt u de informatie van verwerkte facturen en boekstukken bewerken en een lijst van de wijzigingen zien. Meer informatie over deze functionaliteit en het activeren vindt u in Verwerkte facturen en boekstukken bewerken.

Meer informatie:

Verwerkte facturen en boekstukken bewerken