Resultaat

In Resultaat in het grootboek kunt u rapporten bekijken die u een overzicht geven van de cijfers uit de resultatenrekening. De regels geven de saldoposten van de financiële administratie weer en de kolommen verdelen ze in perioden. Als aanvulling op de standaardrapporten kunt u aangepaste rapporten maken en wijzigen.

Zo gebruikt u het resultaat in het grootboek:

1. Selecteer het Boekjaar dat de basis zal vormen voor de balans.
  2. Kies een instelling voor het rapport uit de afrollijst in de werkbalk. Dit bepaalt welke regels deel uitmaken van het rapport. U kunt gedefinieerde instellingen wijzigen of nieuwe aanmaken door op de knop Rapportinstellingen te klikken.
  3. Selecteer de kolominstellingen uit de afrollijst aan de rechterkant in de werkbalk. Dit bepaalt over welke perioden de regels van het rapport worden verdeeld. U kunt de instellingen wijzigen en nieuwe aanmaken door op de knop Kolominstellingen te klikken.

Meer informatie:

Rapportinstellingen

Kolominstellingen

Kengetallen

Balans

Grootboek