Automatisch venster openen bij het inloggen

U kunt het systeem zo instellen dat een venster naar uw keuze direct na het inloggen wordt geopend. Dit stelt u in het Gebruikersprofiel voor u als gebruiker in. U kunt dit zelf instellen via de gebruikersinstellingen of de systeembeheerder vragen het gebruikersprofiel van de gebruiker(s) te bewerken.

Indien u zelf uw gebruikersinstellingen kunt aanpassen, gaat u naar Beheer - Instellingen - Gebruiker, of klikt u op de knop gebruikersinstellingen op de werkbalk.

De systeembeheerder kan gebruikers aanpassen via Beheer - Instellingen - Beveiliging - Gebruikersadministratie. Selecteer de gebruiker en klik op Bewerken.

Zo stelt u het venster in dat bij het openen van de beddrijfsdatabase automatisch wordt geopend:

1. Ga naar Beheer - Instellingen -Gebruiker en klik op het tabblad Overig.
  2. Selecteer uit de afrollijst Venster bij openen bedrijfsdatabase het gewenste venster.

De volgende keer dat u inlogt zal dit venster automatisch geopend worden.

Hebt u meer dan één bedrijfsdatabase, dan kunt u op dezelfde plaats aangeven welke database u als standaard bedrijfsdatabase wilt instellen, zodat deze direct wordt geopend bij het inloggen.

Tip! In de relatiemodule kunt u de optie Automatisch de relatielijst openen bij het opstarten van het relatiebeheer selecteren. Dit stelt u in via de gebruikersinstellingen voor Relatiebeheer. Deze keuze geldt ook voor contactpersonen, en functioneert ook samen met het automatisch openen van het relatievenster bij het inloggen.

Meer informatie:

Over gebruikersinstellingen

Gebruikersinstellingen voor Relatiebeheer