Eerste keer opstarten - Kies versie

Registratie volledige versie

Wanneer u het programma hebt gekocht en het licentienummer hebt ontvangen, dan kunt u een volledige versie installeren zodat u met uw nieuwe programma kunt beginnen.

Gebruikers die de installatie voor meerdere gebruikers kiezen, moeten ook voor deze optie kiezen. Eerst installeert u het programma op de server en registreert u de volledige versie. Daarna installeert u op de verschillende computers. U kiest op de computers voor het verbinden met een bestaande installatie voor meerdere gebruikers. De verschillende computers zullen aan de bestaande installatie voor meerdere gebruikers gekoppeld worden.

Meer informatie over installaties voor meerdere gebruikers vindt u in Over installatie voor meerdere gebruikers.

Evaluatieversie

U kunt elk product uit de Mamut Business Software-serie evalueren.

De evaluatie geldt voor een beperkt aantal dagen en/of inloggingen. U kunt het product dat u evalueert wijzigen, zodat u ook andere producten kunt gebruiken tijdens de evaluatieperiode. Klik op de knop Wijzig product en selecteer het gewenste product.

De evaluatieversie heeft beperkte functionaliteiten, maar u hebt toegang tot onze gebruikerstips gedurende de evaluatieperiode.

Nadat de evaluatieperiode is verlopen, kunt u het systeem blijven gebruiken met de functionaliteiten van het programma MamutFree .

Indien u voor de evaluatieversie kiest, kunt u een bedrijfsdatabase met voorbeeldinformatie aanmaken: De voorbeelddatabase. Wij raden u aan deze optie te selecteren, zodat u eenvoudig voorbeelden kunt zien van de opzet en het gebruik van het programma.

Het is tevens mogelijk om uw eigen gegevens te gebruiken in de evaluatieversie. U wordt dan gevraagd om de bedrijfsgegevens in te voeren. Het systeem haalt dan alsnog een set van basisgegevens op, zoals standaard rekeningschema's en btw-codes.

Indien u de volledige versie registreert, krijgt u op een later moment in de wizard de mogelijkheid om een voorbeelddatabase aan te maken.

Verbind mij met een bestaande installatie voor meerdere gebruikers

Bij de eerste keer opstarten van de computers, nadat de programmabestanden zijn bijgewerkt, kiest de gebruiker voor Verbind mij met een bestaande installatie voor meerdere gebruikers.

Kies de databaseserver: Selecteer de databaseserver en test de koppeling.

Bijwerken: Het bijwerken in een omgeving met meerdere gebruikers dient door de systeembeheerder te worden uitgevoerd. Nadat er een back-up gemaakt is en alle gebruikers uitgelogd zijn, dient de server eerst bijgewerkt te worden. Na de update van de server zullen de gebruikers die inloggen via hun computer, een bericht krijgen dat hun versie van het programma bijgewerkt dient te worden. De systeembeheerder kan tijdens het bijwerken ervoor kiezen om de installatiebestanden op de server op te slaan. De gebruikers zullen dan de vraag krijgen of ze deze wensen te gebruikern voor het bijwerken van hun computer.

Back-up terugzetten

U kunt een back-up terugzetten. Dit kan relevant zijn wanneer u bijvoorbeeld het programma naar een andere computer wenst te verplaatsen. Wanneer u voor deze optie kiest, zal de wizard voor de eerste keer opstarten gesloten worden, en de wizard voor het terugzetten van een back-up geopend worden. Zodra de back-up is teruggezet, kunt u Mamut Business Software openen en direct met uw gegevens aan de slag gaan.

Contact/Bestellen/M-code

In de rechterbovenhoek vindt u de knoppen Contact, Bestellen en M-code. Klik op Contact voor de telefoonnummers en e-mailadressen van onze Verkoop- en Supportafdeling. Indien u een product wenst te bestellen, klikt u op de knop Bestellen. De M-code is een code die u in de hoes van de dvd vindt. Hebt u het programma gedownload, hebt u deze code niet. Het veld is niet verplicht.

Meer informatie:

Over de programmainstallatie

Bestellen

Over installatie voor meerdere gebruikers

Over bedrijfsdatabases

Voorbeelddatabase installeren/additionele producten evalueren

Over het terugzetten van een back-up