Product evalueren en functionaliteiten uitproberen

Het programma evalueren en testen

Als u het programma wenst te evalueren of één van de diverse additionele producten en uitbreidingsproducten waarvoor u geen licentie hebt, kunt u dat heel eenvoudig doen. De meeste functionaliteiten zijn beschikbaar voor evaluatie en wij adviseren u om voor alle evaluaties de voorbeelddatabase te gebruiken. Deze database bevat kant-en-klare relaties, artikelen, prijzen, magazijnen, een webshop en nog veel meer, zodat u eenvoudiger verschillende functies kunt uitproberen zonder dat dit gevolgen heeft voor uw eigen gegevens en zonder dat u informatie hoeft in te invoeren om te kunnen beginnen.

U kunt op twee manieren beginnen met evalueren en testen.

De evaluatieversie installeren

Indien u uw licentiecode nog niet hebt ontvangen, kunt u in de wizard voor eerste opstart ervoor kiezen om de evaluatieversie te installeren. De evaluatie geldt voor een beperkt aantal dagen of inloggingen.

De voorbeelddatabase gebruiken

Hebt u het programma al geïnstalleerd en de licentie geregistreerd, kunt u de voorbeelddatabase via Bestand - Databasehulpprogramma's - Voorbeelddatabase installeren de voorbeelddatabase installeren. Zodra u dit hebt gedaan kunt u de voorbeelddatabase openen via Bestand - Bedrijfsdatabase openen. U kunt deze database onbeperkt gebruiken.

De voorbeelddatabase stelt u in staat om het programma te testen zonder dat dit uw eigen gegevens beïnvloedt. Wanneer u de voorbeelddatabase opent kunt u kiezen welk product u wenst te evalueren. Het is tevens mogelijk additionele producten te testen.

Meer informatie:

Over de programmainstallatie