De relatielijst

De relatielijst geeft een overzicht van de relaties.

Nieuw: Maakt een nieuwe relatie aan. Geldt alleen voor de relatielijst, niet voor het contactpersonenoverzicht.

Bewerken: De geselecteerde relatie wijzigen.

Afdrukken: De gemaakte selectie in de lijst afdrukken.

In de afrollijst kunt u de weergave filteren zodat de lijst actieve relaties en/of non-actieve relaties weergeeft. Geldt alleen voor de relatielijst, niet voor het contactpersonenoverzicht.

Met behulp van de afrollijst Aantal rijen kunt u aangeven hoeveel relaties in de lijst moeten worden weergegeven. Het programma onthoudt uw keuze, zodat deze gelijk is, de volgende keer dat u de relatielijst opent. Houd er rekening mee dat deze afrollijst alleen beschikbaar is indien u meer dan 500 relaties hebt.

In de gebruikersinstellingen voor relatiebeheer kunt u kiezen of de relatielijst automatisch wordt geopend wanneer u relatiebeheer opent. U kunt ook kiezen welke kolommen in de lijst worden weergegeven en hoe de lijst standaard gesorteerd wordt. Bovendien kunt u kiezen welke standaardselectie voor welke relaties bij het openen van de lijst worden weergegeven.

Meer informatie:

Lijstvensters

Relatiebeheer

Gebruikerinstellingen voor relatiebeheer