Betalingsservice voor betaling in de webshop

Als u een veilige automatische creditcardbetaling wilt aanbieden op uw website, moet u een versie van het Mamut Business Software programma hebben die de functionaliteit voor winkelwagen ondersteunt en hebt u een overeenkomst nodig met een leverancier van financiële diensten.

Deze financiële instelling fungeert als een online betalingscentrale, die zorgt voor de betalingstransacties van klanten die in uw webshop met creditcard betalen. De betreffende instelling zorgt ervoor dat de veiligheid gewaarborgd is en dat misbruik vermeden kan worden.

Mamut PayPal-integratie

Met de Mamut PayPal-integratie kunnen uw klanten veilig in uw webshop winkelen met behulp van een van de meest populaire betalingsservice providers. PayPal wordt wereldwijd gebruikt en heeft competitieve prijzen, met name voor kleinere aantallen. Meer informatie over PayPal vindt u in hier (externe link). U kunt PayPal naast de andere betalingsservice providers aanbieden in uw webshop van Mamut Business Software.

Meer informatie over het activeren van de Mamut PayPal-integratie voor uw webshop vindt u in Aan de slag met de Mamut PayPal-integratie.

Let op! de Mamut PayPal-integratie is beschikbaar als een additioneel product voor Mamut Enterprise.

Docdata

U dient het additioneel product Mamut Docdata te kopen indien u creditcardbetaling wilt aanbieden met Docdata. Middels deze koppeling is het mogelijk om naast betalingen met creditcard ook betalingen met iDeal op uw webshop aan te bieden. Additionele producten stellen als voorwaarde dat u een geldige licentie heeft voor Mamut Enterprise E3, E4 of E5. Houd rekening met een implementeringstijd van ca. 7 - 14 dagen van het moment dat u het proces start tot het moment dat u klaar bent voor creditcardbetalingen in uw webshop. Wanneer de overeenkomst is goedgekeurd en alles gereed is voor u om de betalingsservice in gebruik te nemen, ontvangt u een Merchant ID van Docdata die u dient te registreren op het tabblad Betalingsservice in Mamut.

U kunt meer lezen over het additioneel product op https://nl.visma.com/apps-en-add-ons/mamut-one/ of contact opnemen met uw contactpersoon van de verkoopafdeling van Mamut voor informatie en bestelling.

Nadat u een overeenkomst hebt afgesloten met een betalingsservice, kunt u deze selecteren in de afrollijst bij Selecteer betalingsservice. Vervolgens registreert u de ID die u ontvangt van de betreffende leverancier.

Om betalingen in uw webshop af te handelen met creditcard, maakt u één of meerdere betalingswijzen van het type creditcard aan. Meer informatie vindt u in Betalingswijze.

Let op! U moet uw website bijwerken nadat u de instellingen voor de betalingsservice hebt ingevoerd en de betalingswijzen hebt aangemaakt, voor de betaaloplossing beschikbaar is op uw website. Meer informatie over het bijwerken van uw website vindt u in Update website.

Meer informatie:

Betalingswijze

Website-instellingen

Betalingsservice voor betaling in de webshop

Docdata

Aan de slag met de Mamut PayPal-integratie