Inkoop, tabblad: Diversen

Op het tabblad Diversen in het inkoopvenster worden de valuta-instellingen, taalinstellingen en afronding aangegeven. U geeft ook het doel van de inkoop aan en wordt er aangegeven wie de order heeft aangemaakt of eventueel heeft gewijzigd.

Bij Valuta wordt de valuta en de huidige wisselkoers in het valutaregister weergegeven.

De knop Historie opent een venster dat de historische gegevens en de wijzingen die aan de inkooporder zijn aangebracht weergeeft. Wanneer een gebruiker het bestelde aantal verandert, artikelontvangst registreert en de administratieve gegevens wijzigt, wordt de naam van de gebruiker ingevoerd in een logboek. Op die manier kunnen andere gebruikers op de hoogte blijven van hetgeen er met de bestelopdracht is gebeurd.

Selecteer uw eventuele keuzes met behulp van de opties in de afrollijst zodat deze kloppen voor de huidige bestelopdracht.

Doel van de inkoop: Dit veld kan men later gebruiken bij de selectiecriteria bij het afdrukken van inkooprapporten vanuit de rapportmodule.

Afronding: Instelling van de afronding. De afronding die hier wordt voorgesteld wordt opgehaald uit de instellingen van de relatiekaart.

Taal: Instellingen voor taal te gebruiken bij afdrukken van de bestelopdracht. De taal die hier wordt voorgesteld wordt opgehaald uit de instellingen van de relatiekaart.

Geheel onderaan het tabblad ziet u de naam van degene die de inkooporder heeft aangemaakt en eventueel wijzigingen heeft aangebracht.

Meer informatie:

Over de inkoopmodule

Inkoopregister

Valuta