Succesfactoren

Op de pagina Succesfactoren kunt u de succesfactoren van uw bedrijf definiëren zodat u de doelen voor het komende jaar beter kunt opstellen. Een voorbeeld van een succesfactor is dat uw bedrijf zich moet kunnen aanpassen aan veranderende behoeftes van klanten.

De pagina bevat een veld waar u tot vijf factoren kunt opgeven. Deze factoren dienen gebaseerd te zijn op de voorgaande SWOT-analyse. Het onderdeel Achtergrondinformatie onderin het venster geeft u een overzicht van de vorige analyse.

Zo definieert u de succesfactoren

1. Geef de factoren op in het veld Succesfactor.
    Afdrukken: Klik hier om een afdrukvriendelijk venster met uw succesfactoren te openen.

2. Selecteer Deze sectie is voltooid zodra u alle factoren heeft toegevoegd.

3. Klik op Volgende om door te gaan naar Planning.

De succesfactoren worden automatisch opgeslagen zodra u naar de volgende pagina gaat.

Meer informatie:

Jaarplanner

Over Jaarplanner

Planningsmodule

Het Jaarplanrapport