Strategiemodule

In de strategiemodule definieert u uw lange-termijndoelen en de strategieën die zullen worden gebruikt om deze te behalen.

Lange-termijndoelen en strategie

Op de pagina Strategie kunt u de richting voor uw bedrijf aangeven. Voer de lange-termijndoelen voor uw bedrijf in en geef aan welke strategie gebruikt zal worden om deze te bereiken. De doelen verklaren wat u wenst te bereiken met uw bedrijf, bijvoorbeeld "De leidende leverancier van datadiensten in Amsterdam zijn". De strategie beschrijft hoe uw bedrijf deze lange-termijndoelen in de loop van de komende jaren zal gaan bereiken, bijvoorbeeld "Focus leggen op de klantenservice en efficiënt inkopen zodat het hoogste serviceniveau tegen een goede prijs geboden kan worden".

Zo definieert u uw lange-termijndoelen en strategieën

1. Voer de lange-termijndoelen in het veld Lange-termijndoelen in.

2. Voer de strategieën in het veld Strategie in.
    Afdrukken: Klik op de knop bovenaan het venster om een printvriendelijk venster te openenen met uw lange-termijndoelen en strategieën.

3. Klik op Volgende om door te gaan naar de module Analyse.

De lange-termijndoelen en strategieën worden automatisch opgeslagen zodra u doorgaat naar de volgende pagina.

Meer informatie:

Jaarplanner

Over Jaarplanner

Analysemodule

Planningsmodule

Het Jaarplanrapport