Werkgebied Jaarplanner

Homepagina

De homepagina in Jaarplanner is het beginpunt voor uw jaarplan. Vanaf hier kunt u uw jaarplan opzetten en een overzicht zien over waar in het proces u zich bevindt.
De hoofdmodules in de navigatiebalk zijn Strategie, Analyse en Planning. U vindt hier tevens de knoppen Home, Jaarplan en Status.

Navigatie in de jaarplanner

De navigatiebalk is dynamisch en fungeert op dezelfde manier als in Microsoft Office 2007. Hier kunt u navigeren tussen de verschillende pagina's. Het paneel Navigatie is het hoofdpaneel welke het paneel aan de rechterkant bepaalt. Kiest u bijvoorbeeld Planning, wijzigt het paneel aan de rechterkant naar het planningspaneel en laat u alle verschillende knoppen zien.

Het programma slaat automatisch wijzigingen op wanneer u naar andere pagina's of modules navigeert. Indien u handmatig op wenst te slaan, klikt u op Opslaan.

Klik Volgende om naar de volgende pagina te gaan.

Klik Vorige om naar de vorige pagina te gaan.

Wanneer u tevreden bent met het resultaat in een deel, dient u Deze sectie is voltooid aan te vinken. Dit deel wordt dan gemarkeerd als voltooid op de homepagina. Dit maakt het eenvoudiger voor u om te zien wat er gedaan is en wat er nog gedaan moet worden.

Meer informatie:

Welkom bij  Mamut Online Desktop

Over Jaarplanner

Aan de slag met de Jaarplanner