Service en support

Per 31 augustus 2023 stoppen wij met de ondersteuning van Mamut Software en met het verlengen van uw Mamut-licentie. U kunt tot uiterlijk deze datum Mamut blijven gebruiken.

Visma Software kan u als alternatief diverse cloudoplossingen bieden, zowel voor uw financiële administratie als de logistieke processen.

Wilt u meer weten over onze andere producten en over ondersteuning bij de overstap? Wij helpen u graag. Stel uw vraag via support.mamut.nl@visma.com. Zie ook de veelgestelde vragen https://nl.visma.com/mamut-support/eol/.

Via onze website http://nl.visma.com/producten/mamut-one/ hebt u tevens toegang tot de veelgestelde vragen. Hier vindt u specifieke tips die u helpen wanneer u problemen in het programma ondervindt.

Contact via het programma

Via het programma komt u eenvoudig in contact met het Mamut Supportcenter. In het aandachtsgebied Mamut Supportcenter vindt u antwoord op uw vragen en kunt u nieuwe aanvragen indienen. De status van en antwoorden op uw vragen vindt u tevens hier. Houd er rekening mee dat u een internetverbinding nodig heeft om deze functionaliteit te kunnen gebruiken.

Via de gebruikersportal myMamut kunt u eenvoudig contact opnemen voor al uw vragen, foutmeldingen en suggesties ter verbetering.

Contact via e-mail

Indien u via het Mamut Supportcenter of de veelgestelde vragen op het internet niet het gewenste antwoord hebt gevonden, kunt u uw vraag naar support.mamut.nl@visma.com sturen.