Knoppen op de werkbalk in het selectievenster

Er zijn vijf knoppen in de werkbalk bovenin het venster Selectie:

Maak een nieuwe selectie: Verwijdert alle eerder geregistreerde gegevens. De velden zullen leeg zijn en u kunt nieuwe selectiecriteria invoeren.

Open de opgeslagen selectie: Hiermee kunt u een eerder opgeslagen selectie openen.

Open laatst geopende selectie: Elke keer dat u de Selectie sluit, zal de inhoud opgeslagen worden - zelfs al heeft u niet op de knop Opslaan geklikt. Het is uitsluitend de laatst gebruikte selectie, die automatisch wordt opgeslagen. Indien u meerdere selecties wilt behouden, moet u deze opslaan.

Let op! Wanneer u een selectie opent in een andere module dan de module waarin deze selectie werd aangemaakt, zullen uitsluitend de criteria, die op beide modules van toepassing zijn, weergegeven worden.

Opslaan: Wanneer u een bestaande selectie hebt bewerkt, kunt u deze ook als nieuwe selectie opslaan. Hierdoor kunt u deze selectie later opnieuw gebruiken met behulp van de knop Open de opgeslagen selectie.

Selectie weergeven: Geeft de relaties weer, die voldoen aan de selectiecriteria.

Let u ook op de knop Selectie aan/uit in de module waarvoor u de selectie hebt aangemaakt. Klik op Selectie aan/uit om de selectie al dan niet te activeren.

Meer informatie:

De velden in Zoeken en Selectie

Geavanceerde selectie