Rapportbestanden importeren

Er kan soms een behoefte ontstaan om originele rapportbestanden terug te kopiëren. Bijvoorbeeld wanneer u een rapport hebt bewerkt, maar u wenst terug te gaan naar het originele rapport voor een nieuwe bewerking, of het rapportbestand is beschadigd.

Deze functionaliteit kan ook gewenst zijn indien er nieuwe bewerkte rapportbestanden bijkomen, zoals de jaarrekening.

Zo importeert u rapportbestanden:

1. Ga naar Beheer - Instellingen - Rapporten.
  2. Klik op de knop Rapport-/Etiketeditor.
  3. Selecteer het rapport dat u wenst te importeren.
  4. Klik op de knop Rapportbestand importeren.
  5. Klik op Importeren.
  6. Klik op OK wanneer u de bevestiging heeft gekregen dat het bestand geïmporteerd is.
  7. Klik op Sluiten.

Het rapportbestand is geïmporteerd en is toegankelijk bij het afdrukken.

Meer informatie:

Rapport-/Etiketeditor