Vaste tekst invoeren bij order/factuur

Vaste teksten voor facturen stelt u in bij Standaardregister. Daarna selecteert u de tekst wanneer u een order aanmaakt.

Zo haalt u vaste tekst op wanneer u een order aanmaakt:

1. Maak de order aan.
  2. Ga naar het tabblad Tekst voordat u de order factureert.
  3. Klik op de zoekknop rechts van het veld Tekst selecteren.
  4. Selecteer de gewenste vaste tekst.
  5. Klik op Invoegen.

Let op! Wanneer u wilt dat de teksten op meerdere, al bestaande orders verschijnen, dan moet u deze orders elk afzonderlijk openen en de procedure vanaf stap 2 herhalen.

Het is tevens mogelijk om de vaste tekst op alle nieuwe orders weer te geven.

Zo kiest u een vaste tekst voor alle nieuwe orders:

1. Ga naar Beheer - Instellingen - Bedrijf - Module-instellingen en klik op Offerte/Order/Factuur.
  2. Uit de afrollijst bij Vaste tekst offerte/order, op het tabblad Overig, kunt u een tekst invoeren.

De tekst verschijnt automatisch in nieuwe orders.

Meer informatie:

Bedrijfsinstellingen Offerte/Order/Factuur

Order/Factuur, tabblad: Tekst

Standaardregister