Verkoopbudget

Let op! Deze functionaliteit is alleen van toepassing binnen programmaversies zonder de module administratie. Hebt u een licentie voor een programmaversie met administratieve functionaliteiten, vindt u alle budgetten via Beheer - Administratie - Budget.

Het verkoopbudget is geschikt voor eenvoudige en effectieve verkoopbudgettering voor verkopers en verkoopmanagers. Aanvullend op het aanmaken van het budget, geeft de module een eenvoudig overzicht van de inkomsten voor de gehele onderneming, en op klant-, verkoper-, project- of artikelniveau.

Om het verkoopbudget te openen gaat u naar Beheer in het hoofdmenu. Klik vervolgens op Order/Factuur - Verkoopbudget. Hiermee opent u het instellingenvenster voor Verkoopbudget. In het bovenste deel van het venster wordt aangegeven waarmee het budget verbonden is (klanten, artikelen, verkopers en projecten). Daarna leiden de budgetgetallen op basis van perioden (maanden) in de matrix onderaan.

Meer informatie:

Drilldown - Verkoopbudget