Wizard voor aanmaken van orders op basis van klantabonnement 1:2

De wizard voor het aanmaken van orders op basis van klantabonnementen start u vanaf de vensters Abonnementsregister of Klantabonnementen. Bij de eerste stap van de wizard selecteert u de abonnementen of klanten waarvoor u orders wilt aanmaken.

Zo maakt u een order aan:

1. Klik op de knop Order/Factuur op de werkbalk om de wizard te starten.
  2. Selecteer of u alle abonnementen wilt meenemen of een selectie wilt maken voor slechts Een abonnement. Als u voor het laatste kiest, klikt u op de bladerknop om het betreffende abonnement te selecteren uit de lijst met beschikbare abonnementen.

3. Selecteer of Alle klanten in de selectie moeten worden meegenomen of slechts Een klant. Als u ervoor kiest om één enkele klant mee te nemen, klikt u op de bladerknop om de klant te selecteren.
  4. Voer in tot welke datum abonnementen in de selectie moeten worden meegenomen.
  5. Selecteer Statusoverzichten weergeven als u deze wilt bekijken.
  6. Klik op OK.

In stap 2 van de wizard selecteert u voor welke klantabonnementen u orders wilt aanmaken.

Ga naar stap 2 Wizard voor aanmaken van orders op basis van klantabonnement 2:2

Meer informatie:

Over abonnementsfacturering