Administratieve instellingen: Standaardopmaak verdichtingen

Mamut

In dit venster kunt u aangeven welke Groep (gehaald uit de lay-out van het rekeningschema) elke individuele Omschrijving representeert (uit het rapport kengetallen). Op deze manier kunt u het rapport kengetallen aanpassen naar uw eigen lay-out van het rekeningschema.

Klik op de omschrijving in de kolom Groep om de omschrijving aan te passen.

Selecteer uit de afrollijst de gewenste groep uit het rekeningschema.

U hebt nu de standaardopmaak van de verdichtingen aangepast .

Meer informatie:

Administratieve instellingen

Kengetallen

Rapportinstellingen