Administratieve instellingen: Betaling

Wanneer u een betaling registreert in de debiteuren-/crediteurenadministratie, relatiebeheer of inboeken, kunt u aangeven welke betalingswijze is gebruikt. Dit bepaalt naar welk dagboek en op welke grootboekrekening de betaling geboekt wordt.

U kunt meerdere grootboekrekeningen voor een dagboek aanmaken. Alle grootboekrekeningen die hier worden geregistreerd, worden voorgesteld bij het registreren van betalingen.

Nieuw: Klik op Nieuw voor het aanmaken van een nieuwe betalingswijze. Selecteer de gewenste standaardrekening voor de betaling uit de kolom Rekening en koppel de rekening aan de gewenste dagboek.

Verwijderen: Klik op Verwijderen om een betalingsvorm te verwijderen. De betalingswijze wordt direct verwijderd en dit kan niet ongedaan gemaakt worden.

Meer informatie:

Administratieve instellingen