Administratieve instellingen: Valuta

Alle boekstukken die in een vreemde valuta geboekt worden, worden omgerekend naar Euro's of naar de standaardvaluta van de bedrijfsdatabase. Het valutaregister wordt handmatig bijgewerkt en u kunt hier instellen om na een bepaald aantal dagen een herinnering te krijgen dat de wisselkoersen bijgewerkt moeten worden.

Automatische herinnering voor bijwerken wisselkoers: Geef aan hoeveel dagen een valutakoers geldig moet blijven voordat u deze moet bijwerken met de actuele valutakoers.

Standaard zullen de transacties op de tegenrekeningen direct in Euro's of in de standaardvaluta van de bedrijfsdatabase geboekt worden. Selecteert u de optie Valutacode kopiëren naar tegenrekening, dan wordt het gehele boekstuk met dezelfde vreemde valuta geboekt.

Meer informatie:

Administratieve instellingen