Instellingen

De instellingen bieden u de mogelijkheid om het systeem naar uw wens aan te passen. Binnen Mamut Business Software vindt u alle centrale instellingen voor gebruikers, het systeem en de bedrijfsdatabase en de administratie, beveiliging, rapporten en overige instellingen in één venster.

U bereikt de centrale instellingen via Beheer - Instellingen vanuit het menu.

Daarnaast is het instellingenvenster beschikbaar vanuit alle aandachtsgebieden via de snelkoppeling op het bureaublad.

Vanaf het bureaublad kunt u op de knop Instellingen klikken, of de sneltoets [Ctrl] + [I] gebruiken.

Wanneer u een module hebt geopend, vindt u meestal een snelkoppeling naar de gebruikersinstellingen, en soms ook de bedrijfsinstellingen, op de menubalk.

Alle gebruikers van het programma dienen tevens als gebruiker met het gewenste gebruikersprofiel te worden geregistreerd. Indien u een Systeembeheerder bent, zullen alle instellingen via het aandachtsgebied Beheerder beschikbaar zijn.

Klik op onderstaande knoppen om meer te lezen over het betreffende onderdeel.

Informatie in deze sectie

Is deze informatie relevant voor mij?

Het is mogelijk dat de functionaliteiten die in deze sectie worden beschreven niet of gedeeltelijk in uw programmaversie aanwezig zijn. U vindt een gedetailleerd functionaliteitenoverzicht voor de verschillende producten op onze website: http://nl.visma.com/mamutone (externe link).

Meer informatie?

Indien u producten wenst te bestellen, of meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling via mamut@vismasoftware.nl.

Mocht u vragen hebben over het gebruik van uw programma, vindt u veel nuttige gebruikerstips op onze supportwebsite Visma Community Nederland (externe link).