Een supportaanvraag indienen

U kunt alleen supportaanvragen indienen voor uw myMamut-producten.

Zo dient u een aanvraag in bij Mamut Supportcenter:

1. Klik op Aanvragen vanuit de weergave Support.

2. Klik op Nieuwe aanvraag. Indien u de beheerder of een gebruiker bent van meerdere klanten, moet u eerst de klant selecteren waarvoor de aanvraag geldt. Klik vervolgens op Doorgaan.

3. Selecteer het product waarover u een vraag hebt uit de afrollijst Categorie.

4. Selecteer het Type aanvraag.

5. Voer het Onderwerp en de Omschrijving van uw aanvraag in de betreffende velden in.

6. Vanuit de afrollijst Eigenaar selecteert u de gebruiker die verantwoordelijk is voor de aanvraag. De aanvraag wordt bij Mijn aanvragen van de betreffende gebruiker weergegeven. Klik Volgende.
    Let op!
    De afrollijst wordt alleen weergegeven indien u geregistreerd bent als beheerder en meerdere gebruikers van het bedrijf hebt geregistreerd.

7. Selecteer de optie Ik moet documenten voor deze aanvraag uploaden indien u een bijlage wilt meesturen, en klik Volgende.

8. Klik op Bestand(en) toevoegen indien u één of meerdere bestanden wenst te uploaden. Hiermee opent u Windows Verkenner, waarmee u direct naar het betreffende bestand kunt bladeren, en deze kan toevoegen door op Openen te klikken. Klik op Lijst leegmaken indien u alle bestanden wenst te verwijderen.
    Klik Volgende zodra alle bestanden zijn toegevoegd, of indien u geen bestanden wenst toe te voegen.

9. Controleer in de samenvatting van de aanvraag dat alle informatie is toegevoegd. Selecteer Voeg onderstaande informatie toe om automatisch technische gegevens over uw computer aan de aanvraag toevoegen. Klik Versturen.

Uw aanvraag en de bestanden zijn nu naar Mamut Supportcenter gestuurd.

De status van de aanvraag onder Mijn aanvragen zal wijzigen wanneer u een antwoord van Mamut Supportcenter hebt ontvangen. U kunt tevens op elk moment meer informatie en bestanden toevoegen door de aanvraag vanuit Mijn aanvragen te openen en op Informatie toevoegen te klikken.

Zodra een supportaanvraag door het Mamut Supportcenter wordt gesloten en u bekijkt de aanvraag, wordt u gevraagd of uw vraag voldoende is beantwoord. Is dit niet het geval, kunt u terugkoppeling geven en de aanvraag heropenen. Mamut Supportcenter zal contact met u opnemen.

Meer informatie:

Mamut Supportcenter

myMamut

De documentatie kan diensten en/of functionaliteiten vermelden die niet in uw licentie zijn inbegrepen. Wanneer u een upgrade of meer informatie hierover wenst, kunt u contact met ons opnemen.

© 2013 Mamut Software B.V. Alle rechten en eventuele drukfouten voorbehouden. Mamut en het Mamut-logo zijn geregistreerde merken van Mamut Sofware B.V. Alle overige merken zijn geregistreerde merken van de desbetreffende bedrijven.

Over Visma