Artikelinformatie - Meer informatie over een artikel

Wanneer u een verkoop registreert kunt u meer informatie over een artikel vinden in het venster Artikelselectie. Deze informatie wordt bijgewerkt wanneer u de artikelen bijwerkt. Klik op Meer info voor gedetailleerde informatie over het artikel.

Magazijnvoorraad

Klik op Klik voor voorraad om de voorraadstatus van een artikel weer te geven. De voorraadstatus wordt vanuit het administratieve programma gehaald. Dit vereist dat u vanaf uw Mamut Kassa toegang hebt tot de computer waarop Mamut Business Software is geïnstalleerd. U hebt dan toegang tot bijgewerkte informatie over de voorraadstatus voor het magazijn welke in de instellingen is geselecteerd. Wanneer verschillende voorraadlocaties worden gebruikt zult u de totale beschikbare voorraad zien.

Meer informatie:

Verkopen registreren