Instellingen - Randapparatuur

Hier vindt u de instellingen voor de randapparatuur die samen met Mamut Kassa worden gebruikt.

Let op! Sommige functionaliteiten zijn niet in alle versies van het programma toegankelijk.

Kassalade aangesloten: Selecteer deze instelling indien het programma een kassalade opent bij het voltooien van een verkoop.

Aangesloten printer: De afrollijst geeft een lijst van alle op de computer geïnstalleerde printers weer. Klik op de knop Test om de verbinding met de geselecteerde printer te testen.

Code: Voer de code in voor het openen van de kassalade. Zie de specificaties van uw kassalade voor meer informatie.

Bonprinter: De afrollijst geeft een lijst van alle op de computer geïnstalleerde printers weer. Indien uw systeem geen bonprinter ondersteunt, of er is geen bonprinter geselecteerd, worden alle bonnen op A4-formaat naar de normale printer afgedrukt. Klik op de knop Test om de verbinding met de geselecteerde printer te testen.

Rapportprinter: De afrollijst geeft een lijst van alle op de computer geïnstalleerde printers weer. Klik op de knop Test om de verbinding met de geselecteerde printer te testen.

Betalingsautomaat gekoppeld: Selecteer deze optie indien u een betalingsautomaat aan uw kassa wilt koppelen.

Let op! Om deze functionaliteit te kunnen gebruiken moet u een derde partij-integratie hebben voor uw betalingsautomaat. Neem contact op met de leverancier van Mamut Kassa voor meer informatie over de ondersteunde betalingsautomaten.

Gekoppelde betalingsautomaat: Deze afrollijst geeft een lijst weer van alle betalingsautomaten. Klik op de knop Test om de verbinding met de geselecteerde betalingsautomaat te testen. Klik op de knop Instellingen om verdere gegevens in te voeren.

Instellingen: Via deze knop definieert u de instellingen voor uw betalingsautomaat. Controleer dat de verbinding tot stand kan worden gebracht door op Identificeer te klikken.

Rapporten van betalingsautomaat afdrukken op de rapportprinter in Mamut Kassa: Door op Afdrukken te klikken kunt u alle rapporten welke door uw betalingsautomaat zijn gegenereerd afdrukken op de printer die u als rapportprinter hebt ingesteld.

Klantendisplay gekoppeld: Selecteer deze optie indien u een klantendisplay gebruikt met uw Mamut Kassa. De klantendisplay kan op dezelfde manier als een printer uit de afrollijst worden gekozen indien deze correct is geïnstalleerd.

Aangesloten printer: De afrollijst geeft een lijst van alle op de computer geïnstalleerde apparaten weer. Klik op de knop Test om de verbinding te testen.

Standaardtekst in klantendisplay: Indien u het klantendisplay correct heeft verbonden, kunt u twee regels tekst invoeren die op het display worden weergegeven.

Meer informatie:

Instellingen voor Mamut Kassa