Kom i gang med Kelkoo

Du må kjøpe tilleggslisens for å få adgang til Kelkoo-funksjonaliteten i Mamut Business Software. Ta kontakt med salg for mer informasjon.

Denne beskrivelsen forutsetter at du har registrert et nettsted fra før. Se øvrig brukerdokumentasjon for detaljert informasjon om registrering av nettsted.

Slik kommer du i gang

1. Installer tilleggslisensen fra Mamut.

2. Når denne er installert, knytter du lisensen mot det nettstedet hvis produkter skal være søkbare hos Kelkoo. Etter dette vil det gå noe tid for at Kelkoo skal opprette konto hos seg, samt indeksere og klargjøre ditt nettsted. Etter at Kelkoo har aktivert nettstedet, vil dine produkter være tilgjengelige for søk. Denne prosessen tar normalt inntil to uker.

3. I Mamut Business Software bestemmer du om dine produkter skal være tilgjengelig i din nettbutikk. Alle produktene som er tilgjengelige der, vil også være søkbare i Kelkoo.

Du er nå klar til å ta i bruk Kelkoo.

Se også:

Kelkoo

Version 18.3. Dokumentasjonen kan omtale tjenester og/eller funksjoner som ikke er inkludert i din løsning. Ønsker du å bestille eller få mer informasjon om dette, vennligst ta kontakt.

© 2015 Visma Mamut AS. Alle rettigheter. Med forbehold om endringer/feil. Mamut og Mamut-logoen er registrerte varemerker av Visma AS eller datterselskaper av Visma AS. Alle andre varemerker er registrerte varemerker av respektive firmaer.