Systemkrav for Mamut Application Hosting

Om systemkravene

Systemkravene omtaler minimumsanbefalinger og anbefalinger. Anbefalingene viser hva vi mener er godt nok til å få en god hverdag med våre løsninger. I enkelte tilfeller vil du kunne oppleve at systemet fungerer også uten at våre minimumsanbefalinger er oppfylt.

Systemkrav Mamut Application Hosting

Anbefalt minimum

Anbefalt

Hardware prosessor

1.6 GHz prosessor eller høyere.

2 GHz prosessor eller høyere.

Hardware RAM

1 GB RAM eller mer.

2 GB RAM eller mer.

Windows Operativsystem®

Windows 8.1. Windows 10*. Windows 8.1. Windows 10*.

Nettleser

Internet Explorer 8 eller nyere**.

Internet Explorer 11**.

Internett

Bredbåndslinje.

Bredbåndslinje på 2 Mb/s eller raskere

Mer informasjon

Behovet for hastighet på bredbåndslinjen er avhengig av bruksmønster og mengden data som overføres mellom løsningen og lokal maskin.

*Det er mulig å benytte Mamut Application Hosting fra Mac, iPad/iPhone og Android enheter. Les mer her. (ekstern lenke).

**Andre moderne nettlesere vil også fungere, men Internet Explorer er den eneste med støtte for tillegg som forenkler påloggingen. Les mer her. (ekstern lenke)