Innstillinger for Client Update

Før oppdatering av databaser med Client Update kan du justere noen av innstillingene.

Lagringsmappen for sikkerhetskopier for ditt firma: Her kan du definere en standardmappe hvor sikkerhetskopier under oppdateringer vil bli lagret.

Ikke hent lisensinformasjon: Hvis du merker av denne avmerkingsboksen, blir bare navnet på systemdatabasen vist i databaselisten under oppdateringen. Hvis du ikke merker av denne avmerkingsboksen vil både database og kundenavn bli vist.

Ingen sikkerhetskopier (Ingen sikkerhetskopier av Data Tools kommer til å utføres! Dette krever at du har en annen løsning for sikkerhetskopier.): Merk av denne avmerkingsboksen hvis du ikke ønsker å ta en sikkerhetskopi før oppdateringen.