Åpne et vindu automatisk ved pålogging

Du kan sette opp systemet slik at det starter i et vindu du benytter ofte, straks du logger inn. Dette gjøres i brukerinnstillingene dine. Du kan enten selv redigere dine brukerinnstillinger, eller systemadministrator kan redigere brukerinnstillingene for hver enkelt bruker.

Skal du selv redigere dine brukerinnstillinger, kan du velge Vis - Innstillinger - Bruker, eller klikke på brukerinnstillinger på verktøylinjen.

Systemadministrator kan redigere brukere via Vis - Innstillinger - Sikkerhet - Brukeradministrasjon. Marker brukeren du skal redigere, og klikk på Rediger.

Slik setter du opp vindu ved åpning av firmadatabase

1. Velg Vis - Innstillinger - Bruker, fanekortet Annet.
  2. I nedtrekkslisten Vindu ved åpning av firmadatabase velger du vinduet du ønsker.

Ved neste pålogging vil dette vinduet åpnes automatisk.

Har du flere enn én firmadatabase, kan du på samme sted velge Standard firmadatabase, slik at brukeren kommer direkte inn i en av firmadatabasene.

Tips! I Kontaktmodulen kan du Automatisk åpne kontaktlisten ved åpning av kontaktkortet. Dette valget gjør du, der det er mulig, i brukerinnstillingene. Valget vil også gjelde for kontaktpersoner, og fungerer også sammen med automatisk åpning av kontaktvinduet ved pålogging.

Brukerinnstillinger

Brukerinnstillinger for Kontaktoppfølging