Om installasjon

Før du starter installasjonen av Mamut Business Software, er det viktig å sørge for at systemet ditt oppfyller systemkravene, og at du vet hvilken type installasjon du skal utføre. Under denne forutsetningen vil installasjonsveiviseren kun ta rundt 5-10 minutter. Selve installasjonen kan ta opptil 30 minutter (mulig lenger på eldre/trege systemer), avhengig av ditt datamaskinoppsett.

Systemkrav

Programmet er laget for å fungere på oppdaterte versjoner av Windows® operativsystem, og med oppdatert maskinvare.

Se fullstendige og oppdaterte systemanbefalinger her: Systemkrav Mamut Business Software.

Installasjonstyper

Før du fortsetter med installasjonen, bør du ta stilling til hvilken installasjonstype du skal velge. De ulike variantene installeres via nedlasting. Du velger installasjonstype i installasjonsveiviseren:

Enbruker

Benyttes når du har lisens for å benytte programmet på én maskin. Systemet skal installeres på den maskinen du skal bruke programmet på. Flere personer kan likevel dele maskinen, og registreres som brukere av programmet.

Flerbruker

Har du kjøpt en flerbrukerlisens, kan du bruke programmet på forskjellige datamaskiner. I dette tilfellet installeres programfilene på de ulike arbeidsstasjonene, men databasen lagres på en server som alle arbeidsstasjoner kobles til.

Se også:

Om programmet

Om flerbrukerinstallasjon