Kalender - velg dato

I en rekke datofelter kan du klikke på symbolet til høyre for datofeltet for å velge dato fra kalenderen.

Sett inn dato ved å dobbeltklikke på ønsket dato, eller marker en dato og klikk OK.

Dagens dato: Setter markøren på dagens dato, som hentes fra maskindatoen.

Helligdager: Viser helligdager i den aktive måneden.

Tips! Du kan klikke på navnet på måneden øverst i vinduet for raskt å velge måned. Du kan også klikke på årstallet for å velge år.

Piltaster: Du kan også bruke piltastene på tastaturet for å manøvrere i kalenderen.

Se også:

Kalender

Systemdato