Notat

Notatfeltet er et felt for fritekst. Dato, klokkeslett og bruker vil fylles ut automatisk, mens du selv registrerer eventuell informasjon du mener det kan være nyttig å bli minnet om i forbindelse med den aktuelle kontakten. Et eksempel kan være: "Husk å gi ham tilbakemelding på rapporten neste gang vi møtes!"

Eksempel

1. Skriv dine notater direkte inn i notatfeltet.
    -eller-
    Klikk på ikonet over/under notatfeltet for å utvide feltet. Skriv deretter inn notatene dine på denne kontakten.
  2. Krymp feltet tilbake til normal størrelse ved å klikke på ikonet en gang til.

Den øvre delen av det aktuelle kontaktkortet inneholder nå all viktig informasjon om kontakten. Notatfeltet er også søkbart. Det vil si at du ved hjelp av søk kan søke frem kontakter som har spesielle ord eller setninger i notatfeltet.

Se også:

Kontaktoppfølging