Kontaktliste

Kontaktlisten viser en oversikt over kontaktene.

Ny: Opprette ny kontakt. Gjelder bare kontaktlisten, ikke liste over kontaktpersoner.

Rediger: Endre valgt kontakt.

Skriv ut: Skriver ut utvalget fra listen.

I nedtrekkslisten kan du filtrere visningen slik at listen viser aktive kontakter, og/eller inaktive kontakter. Gjelder bare kontaktlisten, ikke liste over kontaktpersoner.

I nedtrekkslisten Antall rader kan du angi hvor mange kontakter som skal vises i listen. Programmet husker valget ditt neste gang du åpner kontaktlisten. Merk at denne nedtrekkslisten kun er tilgjengelig dersom du har mer enn 500 kontakter.

I brukerinnstillingene for kontakt kan du velge om kontaktlisten skal vises automatisk når du åpner kontaktoppfølging. Du kan også velge hvilke kolonner som skal vises i listen, og hvordan listen som standard skal sorteres. I tillegg kan du velge standard utvalg for hvilke kontakter som skal vises når listen åpnes.

Se også:

Listevinduer

Kontaktoppfølging

Brukerinnstillinger for Kontaktoppfølging