Registrering av nettsted, steg 4

Hvis du valgte å Angi et domene for nettstedet i trinn 1, kan du nå knytte et domene til nettstedet. Har du allerede en domenetilknytning, kan du fjerne den herfra.

Mamut-nettsted: Nettadressen til nettstedet ditt vil være forhåndsutfylt.

Domene: Skriv inn det fulle navnet på ditt domene (f.eks. www.mittdomene.no).

Mitt domene leveres av Mamut/Active 24: Merk av her dersom du eier et domene som driftes av Mamut/Active 24. Skriv deretter inn ditt brukernavn og passord for Active 24. Klikk Neste. Domenetilknytningen vil legges til.

Domenet videresendes allerede til <navn>: Merk av her dersom domenet som du anga i feltet Domene, allerede videresendes til ditt nettsted. Klikk Neste.

Fjern domenetilknytning: Dette alternativet er kun tilgjengelig dersom domenet ditt allerede er knyttet til nettstedet ditt. Merk av her dersom du ønsker å fjerne denne linken. Klikk Neste. Domenetilknytningen vil nå fjernes.

Tips! Du kan hoppe over dette fjerde trinnet ved å klikke Lukk. Du kan da registrere domenet senere ved å gå til Vis - Netthandel - Nettstedinnstillinger - Admin, og klikke knappen Registrer domene.

Se også:

Kom i gang med eget nettsted

Registrering steg 1

Registrering steg 2

Registrering steg 3