Import av lønnsbilag fra daTax Kjørebok

Synkronisering

Før informasjon kan importeres fra daTax Kjørebok, må en rekke verdier som benyttes i daTax og Mamut Business Software kobles sammen (synkroniseres). Dette gjøres i daTax Reiseregning under valget Admin. Dette krever at synkroniseringsfiler eksporteres fra Mamut Import/Eksport. Synkronisering i daTax er avhengig av følgende filer som eksporteres fra Mamut med å bruke Mamut Import/Eksport Mdep.txt (Avdeling), Memp (Ansatt), Mpay (lønnsart) og Mproj (Prosjekt).

Etter at Mamut Business Software og daTax er synkronisert, eksporteres følgende filer fra daTax Kjørebok. Bruker velger selv hvilke filer som skal eksporteres samt hvor disse skal plasseres. Det anbefales at disse plasseres på et sted som er lett tilgjengelig. Filene slettes automatisk når informasjonen er importert inn i Mamut Business Software.

Filer

Modul

MamutKJB.txt

Kjørebok

MamutRef.txt

Refusjon

MamutReis.txt

Reise

MamutRep.txt

Representasjon

Bilagene blir importert til lønnsmodulen i ditt Mamut-system.

Se også:

Mamut Import/Eksport

Import av informasjon