Registrere en ny foresatt

Noen organisasjoner krever at registrerte medlemmer under 18 år må ha en oppnevnt foresatt. Du kan registrere så mange foresatte du ønsker. Hver foresatt har et eget foresattkort og kan knyttes til flere medlemmer.

Et medlem kan ha flere oppnevnte foresatte, men kun én av dem vil være Hovedforesatt. Du kan definere den hovedforesatte via medlemskortet til medlemmet. Du finner mer informasjon her.

Merk at den forsatte ikke trenger å være registrert som medlem. Ønsker du å opprette den foresatte som medlem, kan du enkelt gjøre dette ved å klikke Angi som medlem i foresattkortet. Den foresatte vil da få et eget medlemskort. Les mer om foresattkortet her.

Slik registrerer du en ny foresatt

1. Velg Ny - Foresatt eller gå til Arbeidsområder - Medlemsregister - Ny foresatt.

2. I vinduet som åpnes merker du av for medlemmene som skal knyttes til den nye foresatte, og klikker til slutt OK.

Tips!
    Hvis du har mange registrerte medlemmer, kan funksjonen Søk etter hjelpe deg med å finne medlemmet du søker etter.

3. Angi all relevant informasjon i panelet Hovedinformasjon.

4. Klikk til slutt på Lagre og lukk for å lukke det nye foresattkortet
    --- eller ---
    klikk på Lagre og ny for å opprette en ny foresatt.

Den foresatte er nå registrert.

Tips! Du kan også registrere et eksisterende medlem av organisasjonen som en foresatt for et annet medlem. Dette gjør du ved å velge Angi som foresatt i verktøylinjen i medlemskortet til medlemmet du vil opprette som foresatt, eller ved å klikke Legg til ny i panelet Foresatt til medlemmet som trenger en foresatt, og deretter velge at den foresatte skal opprettes basert på et eksisterende medlem. Les mer om medlemskortet her.

Se også:

Foresattkortet

Medlemskortet

Brukerinnstillinger for Medlemsregisteret

Medlemsregister