Arbeide med rapporter i Medlemsregisteret

Medlemsregisteret inkluderer flere rapporter som kan hjelpe deg med å administrere og få tilgang til all informasjon i Medlemsregisteret. Du kan eksportere lister over medlemmer, grupper eller foresatte til Excel eller PDF, og du har også mulighet til å angi et filter for å hente ut spesifikk informasjon.

Slik eksporterer / skriver du ut en rapport

1. Velg Arbeidsområder - Medlemsregister - Rapporter.

2. Marker rapporter du ønsker å skrive ut, til venstre i vinduet.

3. Velg Format i nedtrekkslisten under Filterinnstillinger. Du kan enten eksportere data som en PDF eller som et Excel-ark.

4. Angi eventuelt et filter dersom du ønsker dette.

Ønsker du å filtrere basert på Fødselsdato, kan du skrive inn datoen manuelt i feltet eller klikke på kalenderikonet. I vinduet som da åpnes kan du klikke én gang på måned/år for å velge måned, og klikke to ganger for å endre år. Du kan også bruke pilene øverst i vinduet til å bla frem eller tilbake én måned av gangen. Klikk til slutt på ønsket dato for å lukke vinduet.

For å filtrere basert på Kjønn, gjør ønsket valg i nedtrekkslisten.

Vil du filtrere informasjonen basert på Medlemstype, Gruppe eller Funksjon, klikker du på den respektive knappen med tre prikker. I vinduet som åpnes angir du kriterier ved å merke av i avmerkingsboksene. Når du har aktivert et filter, vil den respektive knappen markeres med gult, og filterkriterene vil vises i vinduet Rapporter.

For å filtrere basert på Medlemsstatus bruker du nedtrekkslisten med samme navn.

5. Klikk til slutt Skriv ut på verktøylinjen.

6. Rapporten vil åpnes i formatet du har valgt. Du kan deretter velge om du vil skrive den ut eller lagre den.

Du har nå eksportert/skrevet ut valgt rapport.

Se også:

Medlemsregister