Om QR-kode

Ved å bruke QR-kode på fakturarapporter tilbyr du dine kunder en enkel, sikker og rask metode for mottakeren å betale fakturaen. Løsningen inngår i Mamut Business Software.

Hva er en QR-kode

QR står for Quick Response og er en todimensjonal strekkode som du nå har mulighet å få automatisk med på fakturaen. Strekkoder inneholder all betalingsinformasjon som finnes på fakturaen, som for eksempel kundeinformasjon, fakturanummer, forfallsdato og kontonummer.

Gjennom en bank-app som støtter QR-kodeformatet, kan din kunde bruke sin mobile enhet til å lese av koden. Når koden er lest kommer all betalingsinformasjon automatisk over til bank-appen for godkjenningen.

QR-kode i Mamut Business Software

I Mamut Business Software lages en QR-kode automatisk når en ordre gjennomføres. QR-koden plasseres nederst til høyre på utskriften, i nærheten av totalbeløpet som skal betales. To nye rapporter blir tilgjengelige for utskrift ved fakturering etter at funksjonaliteten er aktivert.

Se også:

Kom i gang med QR-kode