Brukerinnstillinger for timeregistrering

Mamut Online gir deg nettbasert tilgang til informasjon og funksjonalitet fra Mamut Business Software, samt tjenester inkludert i Mamut One.

Du kan tilpasse Timeregistrering ved å definere brukerinnstillingene. Her kan du tilpasse innstillingene etter egne behov for å forenkle dine daglige gjøremål. Innstillingene gjelder kun for din bruker, og påvirker ikke andre brukere av systemet.

Merk! Endringene du gjør in brukerinnstillingene for aktiviteter i Mamut Onlinevil ikke påvirke brukerinnstillingene definert i din lokale installasjon av Mamut Business Software.

I brukerinnstillingene for aktiviteter har du sidene: Angi detaljer og Angi standardverdier. Du kan veksle mellom dem ved å klikke på knappene i toppteksten.

Angi detaljer

Innstillinger for timesedler kan tilpasses for brukere med både enkle og mer avanserte behov. Avmerkingsboksene representerer synlige felter som vises som kolonner i timeregistreringssiden. Velg hvilke avmerkingsbokser som du ønsker å vise.

Enkel: Forenkler skjermbildet mest mulig og viser kun påkrevde felter.

Normal: Viser standard felter og funksjonalitet.

Avansert: Viser flere felter og mer funksjonalitet.

Under Andre kan du velge avmerkingsboksen Sende e-post ved avvisning av timeseddel. Brukeren som sendte timeseddelen for godkjenning, vil motta en e-post som informerer om at den ikke har blitt godkjent. Før du velger dette alternativet, sjekk at en e-postadresse har blitt registrert på den ansattes kontaktkort, og at bruker og ansatt er koblet sammen.

Angi standardverdier

Dersom du vanligvis oppretter timelinjer med den samme verdien i en eller flere kolonner, kan du spare mye tid og repeterende rutinearbeid ved at feltene allerede er utfylt. Informasjon som f.eks. ansatt, dato/tid, totaler og timetyper, kan automatisk fylles inn når du legger til en ny timelinje.

Du kan også velge hvor timesedler skal overføres til, så fremt en timeseddel er koblet til et prosjekt og/eller en avdeling.

Se også:

Firmainnstillinger for timeregistrering

Version 11.1. Dokumentasjonen kan omtale tjenester og/eller funksjoner som ikke er inkludert i din løsning. Ønsker du å bestille eller få mer informasjon om dette, vennligst ta kontakt.

© 2018 Visma Mamut AS. Alle rettigheter. Med forbehold om endringer/feil. Mamut og Mamut-logoen er registrerte varemerker av Visma AS eller datterselskaper av Visma AS. Alle andre varemerker er registrerte varemerker av respektive firmaer.