Opprette en timeseddel

I visningen Timesedler finner du en liste over alle timesedler for alle brukere. Her kan du opprette, redigere, slette og administrere timesedler. Funksjonen Søk lar deg filtrere timesedler etter prosjekt, ansatt, status, kontaktnavn og datoperiode ved hjelp av nedtrekkslistene.

Slik oppretter du en timeseddel

1. Klikk knappen Ny på verktøylinjen fra visningen Timesedler.
  2. Skriv inn navn/beskrivelse på timeseddelen i feltet Beskrivelse.
  3. Bruk søkeknappene, nedtrekkslistene og feltene til å legge til informasjon om timeseddelen.
  4. For å legge til flere timelinjer, klikk på Legg til ny.
    Alternativt, kan du kopiere en eksisterende linje med dets verdier ved å klikke på ikonet Kopier denne timelinjen ved siden av.
  5. Når all nødvending informasjon er lagt til, kan du lagre timeseddelen ved å bruke ett av alternativene for å Lagre.

Den nye timeseddelen har blitt opprettet.

Tips! En ny timeseddel kan også opprettes fra hvor som helst i Mamut Online ved å velge Ny - Timeseddel.

Se også:

Kalendervisning

Version 11.1. Dokumentasjonen kan omtale tjenester og/eller funksjoner som ikke er inkludert i din løsning. Ønsker du å bestille eller få mer informasjon om dette, vennligst ta kontakt.

© 2018 Visma Mamut AS. Alle rettigheter. Med forbehold om endringer/feil. Mamut og Mamut-logoen er registrerte varemerker av Visma AS eller datterselskaper av Visma AS. Alle andre varemerker er registrerte varemerker av respektive firmaer.