Mamut Enterprise Variant

Et produkt kan selges i ulike varianter av det samme produktet, for eksempel i ulike farger og størrelser. Med tilleggsproduktet Mamut Enterprise Variant kan du registrere dette som et hovedprodukt, og knytte til variantene. På denne måten kan du enklere gjøre innkjøp av produktene fra dine leverandører, bestemme hvilken informasjon som skal variere per variant, få hjelp til å bygge opp produktnavnene automatisk og legge inn ordre med en rekke ulike varianter av et produkt.

Har du nettbutikk, vil produktvariantene kunne selges i nettbutikken.

Enheter som fargevarianter, størrelser, etc. blir nå enkle å markedsføre, selge og behandle logistikkmessig. På denne måten kan du gi dine kunder optimal produktinformasjon og forenklede bestillingsrutiner. Denne forbedrede servicen øker muligheten for at nye kunder velger ditt nettsted og for at eksisterende brukere av dine produkter velger å gjøre gjenkjøp hos ditt selskap.

Du kan lese mer om Mamut Enterprise Variant på www.mamut.no/addons.

Se også:

Produktvarianter

Tilleggsprodukter

Tilgang til tilleggsprodukter