Legge ut et produkt for salg i nettbutikken

Slik legger du ut et produkt i nettbutikken

1. Velg Vis - Produkt - Produktregister og fanekortet Nettbutikk.

2. Merk av for Skal kunne selges på ett eller flere nettsteder.

3. Merk av i kolonnen Aktiv for nettstedet der produktet skal kunne selges.

4. Klikk eventuelt på knappen Nettstedinnstillinger for produkt for å legge til bilde og/eller beskrivelse av produktet.
    Du kan også linke en underside til produktet. Les mer om dette her. Klikk OK når du har lagt inn ønsket informasjon.

5. Klikk Lagre.

Etter neste oppdatering av nettstedet vil produktet være tilgjengelig for salg i nettbutikken.

Slik legger du et utvalg produkter ut for salg i nettbutikken

1. Velg Vis - Produkt - Endre et utvalg produkter.

2. Klikk Neste i veiviseren som åpnes.

3. Sett et utvalg på f.eks. produktgruppe eller lignende eller la feltene stå tomme om du ønsker å gjøre alle produktene dine tilgjengelig for salg i nettbutikken.

4. Klikk Neste.

5. Velg fanekortet Nettbutikk.

6. Merk av for Skal kunne selges på ett eller flere nettsteder og velg om produktene skal være tilgjengelig for alle nettsteder eller velg ønsket nettsted i nedtrekkslisten.

7. Klikk Neste.

8. Klikk Fullfør for å gjøre produktene i listen tilgjengelige for salg i nettbutikken.

9. Klikk Lukk for å avslutte veiviseren.

Etter neste oppdatering av nettstedet vil produktene være tilgjengelig for salg i nettbutikken.

Tips! Du kan også legge ut produkter for salg i nettbutikken via funksjonen Produktutvalg i nettbutikk i fanekortet Produktutvalg under Rediger nettsted. Denne metoden forutsetter at produktet er merket av for Skal kunne selges på ett eller flere nettsteder i fanekortet Nettbutikk i produktregisteret.

Produktbilde og produktbeskrivelse: I vinduet Nettstedinnstillinger for produkt kan du sette inn produktbilde og produktbeskrivelser for hvert enkelt produkt. Bilde og beskrivelser vil vises i nettbutikken etter oppdatering av nettstedet. Du kan komme til Nettstedinnstillinger for produkt både via fanekortet Nettbutikk i produktregisteret og via fanekortet Produktutvalg i Rediger nettsted.

Se også:

Produktutvalg i nettbutikk

Nettstedinnstillinger for produkt

Om netthandel

Om nettbutikk

Produktregister, fanekortet Nettbutikk