Firmainnstillinger for Økonomi - Land

For å dra fullt utbytte av integrasjonen mellom modulene i programmet er all vesentlig informasjon registrert sentralt i databasen. Alle viktige bankkontoer og organisasjonsnummer legges inn under Økonomi - Land, sammen med innstillinger for mva-behandling, valuta og skattetrekk. Dette er da gjort en gang for alle, og vil gjenspeiles i alle andre moduler og på relevante rapporter.

Se Kontoinformasjon for hvordan du legger inn informasjon om konto, bankinfo og kontoeier.

Klikker du på knappen Nummerkontroller kan du i de ulike nedtrekkslistene velge om du vil ha Ingen nummerkontroll, Nummerkontroll, advarsel ved feil eller Nummerkontroll, ikke tillat feil. Sistnevnte valg vil forhindre deg i å fullføre før du har tastet inn nummeret i korrekt format.

Kontroll av bankkontonummer kan gjøres for kontonumre fra Norge, Sverige, Danmark, Nederland, Storbritannia, Irland og Tyskland.

Skriv inn selskapets Org. nummer. Marker også om ditt firma er avgiftspliktig eller ikke i nedtrekkslisten Mva. I feltet Valuta velger du den valutaen som er mest benyttet i selskapets virksomhet.

Legg inn Konto for skattetrekk hvis selskapet har en egen konto for dette. Angi om det skal inkluderes Land i adresse i nedtrekkslisten nedenfor. Når du skal lukke vinduet, får du spørsmål om programmet automatisk skal legge til MVA etter organisasjonsnummeret. Dette er pålagt etter norsk lov på enkelte rapporter, og du bør derfor svare Ja på spørsmålet.

Se også:

Firmainnstillinger

Kontoinformasjon