Systemkrav för Mamut Application Hosting

Om systemkraven

Systemkraven beskriver minimumrekommendationer och rekommendationer. Rekommendationerna är vad vi anser vara tillräckligt hög prestanda för att kunna utnyttja våra lösningar till fullo. I vissa fall kan du uppleva att systemet fungerar trots att minimumrekommendationerna inte har uppfyllts.

Systemkrav Mamut Application Hosting

Rekommenderat minimum

Rekommendation

Hardware processor

1.6 GHz processor eller högre.

2 GHz processor eller högre.

Hardware RAM

1 Gb RAM eller mer.

2 Gb RAM eller mer.

Windows Operativsystem®

Windows XP med SP 2 eller senare.

Windows 7.

Remote Desktop Client

Version 6.1, med stöd för Remote Desktop Protocol
v. 7.

Med Windows 7: Version 7.0.

Med XP/Vista: Version 6.1, med stöd för Remote Desktop Protocol v. 7.

Microsoft .NET Framework

4.6.1

4.6.1

Webbläsare

Internet Explorer 7 eller senare.

Internet Explorer 7 eller senare.

Internet

Bredband.

Bredband på 2 Mb/s eller högre.

Mer information

Behovet av hastighet på bredbandslinjen beror på användarmönster och datamängd som överförs mellan lösningen och den lokala datorn.

Apple Mac: Teknologin tjänsten är baserad på kräver version 6.1 av Remote Desktop Client. Det är därför inte möjligt att logga in på lösningen från en Mac utan att gå via Microsoft Windows eller tredjepartsprogrammer. Läs mer här.

Kontroll och förberedelse av dator

För kontroll av hur din dator möter systemkraven, och instruktioner om eventuell förberedelse av datorn, se denna artikel.

Intern informasjon

Kortversjon av Mamut Application Hosting systemkrav

Minimum 1.6 GHz processor, 1 Gb RAM, Windows XP med SP 2 eller senare, Remote Desktop Client 6.1, .NRT 3.5, Internet Explorer 7 och bredband. Rekommenderat 2 GHz processor, 2 Gb RAM, Windows 7 med Remote Desktop 7, 2 Mb/s bredband.Fullständiga och uppdaterade systemkrav och rekommendationer hittar du här:https://community.visma.se/sv/software/produkter/Mamut/downloads/