Mamut Enterprise – Status/Analys

Med Mamut Enterprise Status/Analys får du full översikt och kan hela tiden vara uppdaterad med den rätta informationen som gör att du ligger steget före och har full kontroll. Att ha den rätta informationen innebär att du kontrollerar situationen och kan göra de ändringar som är nödvändiga.

Ett informations- och ekonomisystem innehåller en mängd information som kan tas ut på diverse rapporter. Mamut Enterprise Status/Analys kombinerat med Microsoft Excel tar samma information och låter dig ta fram, sammanställa och presentera informationen på ett snabbare, enklare och mer inbjudande sätt.

Med hjälp av Status/Analys och Microsoft Excel kan du se på siffrorna från olika perspektiv, olika detaljnivåer och skapa sammanställningar av diverse information som till exempel vilka säljare som sålt vilka produkter i vilka projekt i vilken månad, grafiskt presenterat. Du kan också jämföra bokföringssiffror som till exempel faktiska kostnader och intäkter mot projekt eller avdelningar.

Mamut Enterprise Status/Analys kan generera färdiga Microsoft Excel Pivot-tabeller som är klara för analys och bearbetning. Pivot-tabeller är en funktion som finns som standard i Microsoft Excel.

Se även:

Mamut tilläggsprodukter och tjänster(extern länk)