Historiskt lagervärde

Lagerförändringar kan filtreras baserat på till- och fråndatum i rapporten Lagervärdelista (lagerförändringar). Du kan visa lagervärde från ett bestämt datum, t.ex. vid övergång till ett nytt år eller ett historiskt genomsnitt av lagervärdet för att se trender.

Så här skriver du ut rapporten:

1. Gå till Visa - Lager - Rapport.
  2. Välj Produkt och därefter rapporten Lagervärdelista (lagerförändringar).
  3. Välj rapportkatalog, sortering, medium för utskrift och klicka Skriv ut.
  4. Använd urvalsfönstret för att ange dina kriterier för vad rapporten ska visa. Välj fliken Lagerförändringar och därefter fliken Datum.

5. För att visa lagervärde på (till och med) ett särskilt datum låter du fältet Lagerregistreringsdatum stå tomt och anger datum i fältet T.o.m.
    För att se ett historiskt tvärsnitt av lägervärdet, t.ex. för att se trender, anger du datumintervall i fälten.
  6. Klicka OK.

Rapporten visas nu på skärmen med dina kriterier. Klicka på ikonen för att skriva ut rapporten.

Se även:

Lagerinventering