Bank

Bankmodulen i Mamut Business Software låter dig kontrollera att dina bankuppgifter överensstämmer med din bokföring. Detta möjliggörs genom att använda funktionen för bankavstämning samt möjligheten att definiera dina egna bankfilformat.

Klicka på rutorna nedan för att läsa mer om de olika områdena i denna del.

Vad inkluderas i denna del?

Är denna information relevant för mig?

Funktionaliten som beskrivs i denna del kan vara helt eller delvis inkluderad i din programversion. Du hittar en detaljerad funktionsöversikt för de olika produkterna på våra webbsidor: www.mamut.se/funktionalitet (extern länk).

Mer information?

Om du vill beställa eller få mer information om produkterna kan du kontakta vår försäljningsavdelning via info@vismasoftware.se eller på telefon 0470-70 61 00.

Om du har frågor angående bruk av programmet kan du hitta många nyttiga användartips på våra supportsidor: www.mamut.se/support (extern länk)