Introduktion

Det kan vara svårt att börja använda ett nytt program. Programmet kan innehålla fönster som du inte är van vid eller knappar och menyer med namn som du inte känner igen. Ett modernt system innehåller dessutom många alternativ för användaranpassning som kan vara svårt att få översikt över. Vi har därför skapat denna introduktionsdel för att hjälpa dig att lära känna programmet.

Klicka på rutorna nedan för att läsa mer om de olika områdena i denna del.

Vad inkluderas i denna del?

Är denna information relevant för mig?

Funktionaliten som beskrivs i denna del kan vara helt eller delvis inkluderad i din programversion. Du hittar en detaljerad funktionsöversikt för de olika produkterna på våra webbsidor: www.mamut.se/funktionalitet (extern länk).

Mer information?

Om du vill beställa eller få mer information om produkterna kan du kontakta vår försäljningsavdelning via info@vismasoftware.se eller på telefon 0470-70 61 00.

Om du har frågor angående bruk av programmet kan du hitta många nyttiga användartips på våra supportsidor: www.mamut.se/support (extern länk)