Öppna ett fönster automatiskt vid inloggning

Du kan välja att systemet alltid ska öppna ett särskilt fönster när du loggar in. Du kan antingen redigera användarinställningarna själv eller så gör systemadministratören det för varje enskild användare.

Det görs via Visa - Inställningar - Säkerhet - Användaradministration. Markera användaren du ska redigera och klicka på Ändra.

Så här bestämmer du fönstret vid öppning av företagsdatabas:

1. Välj Visa - Inställningar - Användare och fliken Annat.

2. I rullgardinsmenyn Fönster vid öppning av företagsdatabas väljer du önskat fönstret.

Vid nästa inloggning kommer det valda fönstret att öppnas automatiskt.

Tips! I Kontaktmodulen kan du Automatiskt öppna kontaktlistan vid öppnande av kontaktkortet. Valet gör du, där det är möjligt, i användarinställningarna. Valet gäller även för kontaktpersoner och fungerar tillsammans med automatisk öppning av kontaktfönstret.

Se även:

Om användarinställningar

Användarinställningar för kontaktuppföljning