Systemkrav Mamut Online

Om systemkraven

Systemkraven är rekommendationer. En rekommendation är vad vi anser vara tillräckligt för att säkerställa en effektiv vardag med våra lösningar. I vissa fall kan du uppleva att systemet fungerar trots att minimumrekommendationerna inte har uppfyllts.

Mamut Online kräver att Mamut Business Software har synkroniserats. Fullständiga och uppdaterade systemkrav och rekommendationer hittar du här:https://community.visma.se/sv/software/produkter/Mamut/downloads/. Informationen nedan gäller användning av Mamut Online via webbläsare.

Systemkrav - Mamut Online på Stationär och Bärbara datorer

Windows Internet Explorer version 10, 11 och Edge
Windows Firefox nuvarande version*
Windows Chrome nuvarande version*

Systemkrav - Mamut Online på Surfplattor

Windows Internet Explorer version 10, 11 och Edge
iOS Safari nuvarande version*
Android Standardwebbläsare nuvarande version*
Chrome nuvarande version*

Systemkrav - Mamut Online på Mobiltelefoner

Windows Internet Explorer version 10, 11 och Edge
iOS Safari nuvarande version*
Android Standardwebbläsare nuvarande version*
Chrome nuvarande version*

*Nuvarande version är de två senaste versionerna.

Mamut Business Software innehåller komponenter som är licensierade under Apache License, Version 2.0. Avtalet är tillgängligt i installationsmappen för Mamut Business Software samt påwww.mamut.com/apachelicense.

Mamut Business Software innehåller komponenter som är licensierade under GNU Library General Public License (LGPL) v 2.01. Avtalet är tillgängligt påwww.mamut.com/lgpl.

Denna produkt innehåller tredjepartskomponenter som är licensierade under MIT License. En kopia av licensen är tillgänglig påwww.mamut.com/MIT-license.

Version 11.1. Dokumentationen kan beskriva tjänster och/eller funktioner som inte är tillgängliga i din lösning.

Alla rättigheter reserverade © Visma Software AB. Med förbehåll om ändringar/fel. Mamut och Mamut-logotypen är registrerade varumärken av Visma Software AB. Alla andra varumärken är registrerade av respektive företag.